Samen in actie voor duurzame energie
Help je ouders energie besparen en win zelf een mooie prijs!

Help je ouders energie besparen en win zelf een mooie prijs!

donderdag 2 april 2020
Gemeente DinkellandGemeente LosserGemeente OldenzaalGemeente Tubbergen
Ken je deze kleurplaat al? Pak je potloden, stiften of verf en maak er wat moois van. Als je de kleurplaat inlevert bij het Oldenzaalse Energieloket, maak je bovendien kans op een mooie prijs. Eens per kwartaal wordt uit alle ingeleverde kleurplaten de mooist ingekleurde en volledig ingevulde kleurplaat beloond met een WakaWaka-zaklamp.

Naast een kleurplaat is het ook een ‘praatplaat’. Kinderen kunnen samen met hun ouders in de kleurplaat zoeken welke energiebesparende maatregelen er mogelijk zijn voor hun huis. Denk hierbij aan zonnecollectoren, isolatie, tochtstrips, ledverlichting, enzovoort. Ook kunnen ouders zich aanmelden voor een onafhankelijk gratis wooncoachadviesgesprek bij hen thuis.

Met deze actie wil het Energieloket van de Energie van Noordoost Twente leerlingen van het basisonderwijs en hun ouders bewust maken van de mogelijkheden van energiebesparing in hun woning. 

Deze kleurpraatplaat kan het hele jaar worden ingeleverd door een foto te maken van deze ingekleurde en ingevulde kleurpraatplaat voorzien  van uw persoonlijke gegevens, en deze foto te mailen aan info@energievannoordoosttwente.nl o.v.v. kleurpraatplaatactie. Ieder half jaar wordt uit alle ingeleverde kleurpraatplaten de mooist ingekleurde en volledig ingevulde kleurpraatplaat beloond met een WakaWaka zaklamp.

2 x per jaar verloten wij onder de inwoners die gebruik maken van het gratis en onafhankelijk energieadvies van de wooncoaches van het  Energieloket van Noordoost Twente een Dinercheque voor twee personen. 

Je vindt de kleurplaat hier!

Vorige pagina