Samen in actie voor duurzame energie
Doe mee met de workshops zonne-auto's bouwen en expirimenteren met zonne-energie

Doe mee met de workshops zonne-auto's bouwen en expirimenteren met zonne-energie

dinsdag 3 december 2019
EvenementGemeente Oldenzaal
Er worden in de gemeente Oldenzaal weer leuke workshops georganiseerd voor de kids!

WORKSHOPS

“ZONNE AUTO BOUWEN” en “EXPERIMENTEREN MET ZONNE-ENERGIE”

Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar in het Energieloket Oldenzaal


Het Energieloket Oldenzaal organiseert in samenwerking met het programma “ Free Energy” binnenkort 2 bijzondere knutselmiddagen/ workshops voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar!

zonne-auto's bouwen op 11 december

Kinderen worden tijdens deze workshops op een speelse wijze bewust gemaakt van het belang van duurzaamheid en groene energie.  Op woensdag 11 december van 15:00 – 16:30 uur kun je leren of je een autootje kunt laten rijden zonder brandstof.  Het antwoord op deze vraag ontdek je tijdens deze workshop. Bouw je eigen autootje en zorg ervoor dat deze zelfstandig kan rijden. Doelgroep 6-9 jaar.

experimenteren met zonne-energie op 22 januari

Op woensdag 22 januari van 15.00-16.30 uur kun je jezelf uitdagen door te experimenteren met zonne-energie.  Bouw een zonnecel met losse elektronica-onderdelen en stuur daarmee een propel-ler aan. Lukt het jou om beweging uit de zon te halen? Doelgroep 10-12 jaar.


Beide workshops vinden plaats aan de Grootestraat 35 in Oldenzaal, in het pand van het Energieloket Oldenzaal en Oldenzaal Promotie. Geef je op via Energieloket Oldenzaal, tel. 0541-538650 of mail naar  info@duurzaamoldenzaal.nl en vermeld bij je opgave je naam, telefoonnummer en de  keuze voor welke workshop/datum.  

En ervaar hoe je zelf energie kunt opwekken. Spelen met energie, de uitdaging aangaan is erg leerzaam!

Vorige pagina