Samen in actie voor duurzame energie

Energieloket Oldenzaal

Nieuw initiatief:
Gemeente OldenzaalAardgasBiogas/GroengasBodemwarmte/geothermieEnergieopslagIsolerenRestwarmteWarmtepompenWaterstofWindenergieZonne-energieInspiratiePilotBuurtinitiatiefOndernemer of agrariër
Dit initiatief heeft behoefte aan:AdviesKennisSamenwerking

Doel:

Bij het Energieloket Oldenzaal kunnen de inwoners van Oldenzaal terecht met alle vragen over energiebesparing en het verduurzamen van de woning. 

Toelichting:

In het Energieloket Oldenzaal kunt u terecht met al uw vragen over duurzaamheid. U kunt verschillende zonnepanelen bekijken, of een voorbeeld zien van dakisolatie. Ook zijn er folders en brochures over duurzaamheidsmaatregelen beschikbaar om mee te nemen naar huis. Wilt u meer weten? Dan kunt u uw vragen stellen aan de medewerkers, of ter plekke een afspraak maken met een van de WoonCoaches. Zo is het Energieloket Oldenzaal het startpunt voor duurzame maatregelen!

 

Openingstijden Energieloket Oldenzaal
Het Energieloket Oldenzaal is gevestigd in het pand van de Stadsnoabers aan de Grootestraat 35 in Oldenzaal en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 17.00 uur en zaterdag van 10.00 - 16.00 uur. Loop eens vrijblijvend binnen en laat u adviseren over de mogelijkheden in uw eigen woning! Meer informatie leest u in de folder van het Energieloket Oldenzaal.
Het Energieloket Oldenzaal is telefonisch bereikbaar op (0541) 53 86 50.

Contactgegevens

Wil je samenwerken met dit initiatief? Neem dan contact met ze op! Klik hier voor de contactgegevens