Samen in actie voor duurzame energie

Energieloket - Gratis en onafhankelijk energieadvies

De vier Noordoost Twentse gemeenten werken samen met het Duurzaam Bouwloket. Duurzaam Bouwloket verzorgt als onafhankelijke en professionele partij het energieloket voor de gemeenten Dinkelland, Losser, Oldenzaal en Tubbergen. Inwoners kunnen bij Duurzaam Bouwloket terecht met al hun vragen over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken. Dit advies is onafhankelijk en gratis. 

Foto van het energieloket

Gratis en onafhankelijk advies

Uw huis energiezuiniger maken: ook u kunt nú wat doen. Neem stap voor stap slimme maatregelen waarvan u direct profiteert en die zorgen voor een comfortabeler huis en lagere energiekosten. Volg de ‘altijd-goed-aanpak’: een aanpak die past bij uw huis en uw persoonlijke situatie. Heeft u advies nodig? Het Energieloket helpt u graag op weg. Ga voor gratis en onafhankelijk advies naar www.duurzaambouwloket.nl/noordoosttwente

Over het Energieloket

Duurzaam Bouwloket verzorgt als onafhankelijke en professionele partij het energieloket voor de gemeenten Dinkelland, Losser, Oldenzaal en Tubbergen. U kunt bij hen terecht met al  uw vragen over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken. Onafhankelijk adviseurs vertellen u hoe uw woning comfortabel, energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij verbouwd kan worden. Zodat uw woning toekomstbestendig is. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een persoonlijk adviesgesprek aan huis. Stappenplan

Op de website van Duurzaam Bouwloket vindt u een stappenplan, handige tips, informatie over lokale (inkoop)acties en evenementen. Bent u op zoek naar een bedrijf dat de maatregelen voor u kan treffen? Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/bedrijven en bekijk welke bedrijven er bij u in de omgeving actief zijn. 

Contact 

Heeft u vragen of advies nodig? Op werkdagen zijn onafhankelijke adviseurs van Duurzaam Bouwloket per mail en telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur.
Telefoon: (072) 743 39 56
E-mail: info@duurzaambouwloket.nl